için tıkanma deseni nasıl şekillendirilir (birkaç yıl önce sonbahar için tıkanma desenini fark ederken, bu sonbahar 2021’e girerken ivme kazanıyor.

theclogsgirloftheday.tumblr.com
Pandemi nedeniyle, dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca insanın evde kalması ve daha sonra değil, daha erken hatırlamamayı tercih ettiğimiz şüpheli kalıplar yapması gerekiyor.

Takeaim.nu
Neyse ki, bu ifadelerin hiçbiri çelişkili görünmüyor; Takunyalar, sonbahar ve kış 2021 için büyük bir desendir ve soğuk hava ayakkabı gardırobunuzun ihtiyaç duyduğu şaşırtıcı bir sonbahar kıyafetleridir. Desen, her moda insanının konuşması oldu.

Swedishhasbeens.com
70’lerden ilham alan desen sosyal medya etrafında yükseliyorken, çok fazla moda blog yazarları kıyafet stilleriyle eşleşecek bu tıkanmaları arıyor. Özellikle mokasenlere benzeyen deri tıkanma stilini düşünüyoruz.

stylebyemilhenderson.com
Onları bir çift çorap ile şekillendirin, her türlü ve tüm denim ile giyin veya ağır örgü taytlarıyla eşleştirin ve seçenekler sonsuz, ancak çok yakınlar. Sonbahar Moda 2021 için tıkanma deseninin nasıl stilini tam olarak nasıl şekillendireceğinizi kontrol etti. Şimdi arıyoruz!

Ayrıca bakınız

Mağaza ve Stil
Ruh halinizi aydınlatmak için kıyafet ve diğer kavramlar satın almak

ReadingMytealeaves.com
popsugar.com
no6store.com
LifeNDMessyhair.com
Fashionandstylev.blogspot.com

Görünüşü Alın:

İsveçli tıkanıklar İsveç Highwood T-Bar Tan Derisi Lotta tarafından Stockholm’den
Kaldırım saunter deri tıkanık
Yeni tıkanma mokasenler ahşap tıkanıklar
Deri tıkanıklar siyah sandalet ayak bileği kayış sandaletler ahşap tıkanık
Kehribar bahçesi tıkanıklığı
Kulikstyle tarafından deri tıkanık
Mia’dan deri tıkanıklığı tam olarak nasıl gezdiğim